Nu we weer zijn geland op Nederlandse bodem na een fantastisch olympisch avontuur, is het ook weer tijd voor de Volleybytes! Deze week zie je de voorbereidingen voor de competitie van start gaan, de beachers die nagenieten van het BetCity NK Beachvolleybal en nog meer!

Goodmorning, champ! 
Stefan Boermans is goed bezig met nagenieten van zijn overwinningen tijdens het BetCity NK Beachvolleybal in Kijkduin. Was jij erbij afgelopen weekend? 

Queen & King of the Court van start 
Gisteren is Queen & King of the Court: The Ultimate Mashup begonnen in Utrecht. Bekijk deze sneak peek van de arena of kom het met je eigen ogen bewonderen!✨ Er zijn nog tickets beschikbaar!  

Let the games begin
Celeste Plak speelt aankomend jaar in Brazilië bij de volleybalclub MTC Volei. De trainingen zijn deze week begonnen en spoiler: dat ziet er al goed uit! 🤩

Een goed begin is het halve werk 
Peelpush D1 is vorig weekend afgereisd naar onze zuiderburen om oefenwedstrijden te spelen ter voorbereiding op aankomend seizoen. Bekijk hier de foto’s!

Smile! 
Ook Friso Sneek is al druk aan het voorbereiden voor aankomend seizoen. Goede foto’s zijn natuurlijk ook belangrijk. 😉📷

Vroeg pieken
Niet alleen de dames zijn op internationale tour, ook de heren gingen eropuit! Nova Tech Lycurgus heeft al een toernooiwinst in Polen op hun naam staan! 🥇

Foto: Fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn