Het is weer weekend! Deze week lees je in de Volleybytes het laatste nieuws over transfers, alles over een leuke clinic en welke records er deze week zijn verbroken. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Transfer nieuws! 
Anne Buijs, speelster van de TeamNL Volleybaldames, maakt een mooie transfer naar Chieri’76. Ze zal daar samen met Sarah van Aalen gaan spelen. Succes Anne! 

The big O
Eerder werd al bekend dat Laura Dijkema, spelverdeelster van de TeamNL Volleybaldames, volgend seizoen in de nieuwe Amerikaanse competitie gaat spelen. Deze week werd bekend voor op welke plek ze te bewonderen zal zijn: Omaha! 

Leuke clinic
De TeamNL Zitvolleybalteams hebben afgelopen week een clinic gegeven bij Volley2B. Na de clinic werd er nog een wedstrijd gespeeld tegen de eerste teams van Volley2B. Dat ziet er uit als een geslaagde dag! 

Breaking records! 
Afgelopen woensdag speelden de TeamNL Lange Mannen een mega spannende wedstrijd tegen Slovenië tijdens de Volleyball Nations League. Ondanks het nipte verlies was dit wel een wedstrijd waarin maar liefst twee records werden verbroken! 

See you at the beach!
Afgelopen weekend werden in Heerlen tijdens de BetCity Eredivisie Beach Tour de eerste tickets voor het EK Beachvolleybal uitgedeeld. Bij de mannen wonnen Boehlé/Sengers een EK-ticket en bij dames ging de wildcard naar Bekhuis/Piersma. Kom jij beide teams aanmoedigen in augustus?

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn