Ook dit jaar kun je weer strijden om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen Masters! Op zondag 8 september wordt het toernooi traditiegetrouw gespeeld bij Irene Beach in Bilthoven. Zien we jou daar?

Ervaring vereist en leeftijdscategorieën
Zoals je wellicht al weet, kun je niet zomaar deelnemen aan het NK Masters Beach. We zijn namelijk op zoek naar de ervaren beachvolleyballer, wat betekent dat je minimaal 35 jaar moet zijn op het moment dat je deelneemt (voor de 70+ categorie). Dit geldt ook voor je partner waarmee je samen een potentieel kampioenskoppel vormt.

We hebben ook de 90+ categorie, waarvoor je minimaal 40 jaar moet zijn. Ook voor de categorie 110+ organiseren wij een NK Masters, en hiervoor dien je minimaal 50 jaar te zijn op de toernooidag.

Inschrijven NK Masters Beach outdoor
Wil je erbij zijn? Wees snel, want er is slechts plek voor 18 teams per leeftijdscategorie, zowel voor heren als dames. Bij minder dan 5 inschrijvingen per leeftijdscategorie zullen we proberen categorieën samen te voegen. Zien we jou op zondag 8 september vlammen?

Nog een lid van de Nevobo? 
Regel het nu, want zonder lidmaatschap kun je je niet inschrijven. 

Indeling 
Teams worden toegelaten en ingedeeld op basis van de rankingpunten die behaald zijn in de Nationale Beach Competitie. Hierbij worden de beste vier resultaten uit de laatste acht wedstrijden meegenomen. 

Wildcard 
Heb je geen of onvoldoende rankingpunten, maar denk je toch een beachtopper te zijn? Vraag dan een wildcard aan. Er kunnen diverse redenen zijn om een wildcard aan te vragen. De deskundige wildcardcommissie zal vooral naar de onderbouwing van de aanvraag kijken. 

Rankingpunten
Bij het NK Masters zijn geen rankingpunten te verdienen. Dit toernooi telt dus niet mee voor de ranking van de Nationale Beach Competitie.

Barbecue 
Zoals gebruikelijk worden er in de loop van de dag weer heerlijke vegaburgers en hamburgers verkocht op locatie!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn