Na vorige week een knappe prestatie te hebben geleverd in de return tegen Selver x TalTech, maakt Orion Stars zich nu op voor de tweede ronde van de CEV Champions League.

Eerste speelronde
De eerste ronde werd gespeeld tegen het Estse team Selver x TalTech. De uitwedstrijd werd met 3-0 redelijk eenvoudig gewonnen door TalTech, maar de thuiswedstrijd verliep anders. De mannen van Orion Stars wisten een knappe 3-1 overwinning te boeken, waarna een golden set volgde. Deze spannende en beslissende set werd door Orion Stars gewonnen, waarmee ze een plek in de tweede ronde van de CEV Champions League veroverden. In deze tweede ronde nemen de mannen uit Doetinchem het op tegen Crvena Zvezda Beograd uit Servië. Dit team won in de vorige ronde eenvoudig twee keer van het Cypriotische Omonia Nicosia. Zowel uit als thuis werd er met 3-0 door het team uit Belgrado gewonnen.

Orion Stars - Crvena Zvezda Beograd 
Crvena Zvezda Beograd, zevenvoudig kampioen van Servië, wist afgelopen seizoen opnieuw de titel in de hoogste Servische competitie te behalen, iets wat ze sinds 2015/2016 niet meer was gelukt. Morgen, woensdag 2 oktober, treffen de twee Supercup-winnaars van Nederland en Servië elkaar. Het team van Dirk Sparidans, dat recent de Supercup van 2024 in Nederland veroverde, neemt het op tegen de Servische Supercup-kampioen Crvena Zvezda Beograd. 

De eerste wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 2 oktober om 20:00 uur in Doetinchem. De return vindt een week later plaats, op dinsdag 8 oktober om 19:00 uur in Belgrado. Beide wedstrijden zijn (betaald) te volgen via CEV EuroVolleyTV, maar de wedstrijd van morgen kun je ook live bijwonen in Doetinchem. Tickets zijn te koop via onderstaande button.

Foto: cev.eu

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn