Mizuno wordt al jaren gedragen door alle nationale volleybal- en zitvolleybalteams. Ook tijdens de Volleyball Nations League speelde een groot deel van de Lange Mannen met schoenen van het Japanse sportmerk. En dat is niet voor niets. Hun schoenen zijn zo ontworpen dat het een verlengstuk is van je lichaam. Het is doel van Mizuno is dan ook om duurzaamheid, kwaliteit en comfort te bieden.

Mizuno Wave Technologie
Mizuno heeft voor elke volleyballer de geschikte schoen, mede doordat ze de Wave Technologie ontworpen hebben. Door middel van een flexibele plaat in de schoen krijg je meer stabiliteit, demping en energietransitie wat onder andere meer sprongkracht genereert. Van dit soort schoenen zijn er natuurlijk weer allerlei verschillende vormen en maten waardoor er ook voor jou een schoen is die een verlengstuk van je lichaam wordt.

Lange Mannen
Tijdens de Volleyball Nations League in Rotterdam zag je veel spelers van de Lange Mannen met Mizuno’s. Toch is iedere speler in het team ander, dus vandaar dat niet iedereen hetzelfde model draagt. Zo zie je dat Maarten van Garderen en Wessel Keemink de Wave Stealth Neo dragen omdat deze schoen veel demping heeft. Robbert Andringa en Gijs Jorna gaan daarentegen voor een nog betere stabiliteit en hebben de Wave Momentum 3.

Design
Ook om te bepalen hoe jouw schoen eruit ziet is genoeg keuze. Van felle snelle kleuren tot een strak design. Elke schoen heeft een uiterlijk wat goed aansluit bij jou als persoon.

Binnenkort zijn alle nieuwe modellen verkrijgbaar bij o.a. Volleybaldirect.nl

Dit is een advertorial.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn