Net voordat ze naar Parijs vertrekken, spelen de TeamNL Volleybaldames nog twee uitzwaaiwedstrijden in Nederland. In Omnisport Apeldoorn en Sportcampus Zuiderpark (Den Haag) staat Oranje op 20 en 21 juli tegenover Zwitserland. Koop nu je tickets!

Laatste wedstrijden voor Parijs
De oefeninterlands tegen Zwitserland zijn de laatste voorbereidingen voor de olympische selectie op weg naar Parijs. In Apeldoorn & Den Haag is er na afloop van de wedstrijden daarom ook een speciaal uitzwaaimoment! Kom jij de TeamNL Volleybaldames succes wensen?

DatumTijdLocatie
Zaterdag 20 juli15.00 uurOmnisport Apeldoorn
Zondag 21 juli15.00 uurSportcampus Zuiderpark Den Haag

Afscheidsmoment in Apeldoorn voor Myrthe Schoot, Robin de Kruijf, Yvon Beliën en Maret Grothues
Naast het uitzwaaien van de TeamNL Volleybaldames is er op zaterdag 20 juli een afscheidsmoment voor Myrthe Schoot, Robin de Kruijf, Yvon Beliën en Maret Grothues.

Deze vier oud-internationals speelden in de afgelopen jaren hun laatste wedstrijd met Oranje, maar een officieel afscheidsmoment is er nog niet geweest. Tot nu dus! In Apeldoorn worden de speelsters nog één keer in het zonnetje gezet. 

Uitzwaaien Beach TeamNL
Zondag 21 juli wordt de wedstrijd afgewerkt in Sportcampus Zuiderpark, de thuislocatie van Beach TeamNL! Daarom zal er tijdens deze wedstrijd ook een uitzwaaimoment georganiseerd worden voor de beachduo's die naar Parijs afreizen.

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn