Donderdag 29 februari staat in het teken van 1DayMore4Volleyball. Op die dag willen we als volleybalwereld laten zien dat we staan voor inclusie en diversiteit.

Bij de vorige twee edities van 1DayMore4Volleyball hebben we kunnen zien hoe volleybal mensen uit heel Europa samenbracht. Op 29 februari 2024 willen we dit, op een nog grotere schaal, herhalen door een basis te creëren voor inclusie en diversiteit, door te laten zien dat volleybal een sport is voor iedereen, ongeacht iemands achtergrond, vaardigheden, leeftijd, enzovoort.

Deze editie staat in het teken van diversiteit en inclusie. Als volleybalgemeenschap willen we de rest van de wereld tonen dat onze sport ons verenigt en ons helpt om bruggen te bouwen, wat belangrijk is in de zeer tumultueuze tijden waarin we momenteel leven.

De pijlers van deze editie van 1DayMore4Volleyball zijn:

Inclusiviteit
Laat iedereen zien dat volleybal een sport van en voor iedereen is. Fysieke vaardigheden, leeftijd of welke kenmerken dan ook zijn niet bepalend voor je passie voor sport en volleybal.

Diversiteit
Binnen onze sport en onze gemeenschap is geen plaats voor discriminatie. Ras, geslacht, sociale achtergrond, religie, seksuele geaardheid, etc. zijn slechts een deel van wie je bent en spelen in het geheel geen rol waar het gaat om het uiten van je liefde de volleybalsport.

Creativiteit
Speel volleybal waar en hoe je maar wil. Of het nu: in de zaal, op het strand, in de sneeuw of ergens anders is. Volg de regels van het spel of maak juist je eigen regels. Vind creatieve manieren om volleybal te spelen en deel deze met de wereld.

Participatie
Volleybal is leukst om te spelen in teamverband. Organiseer dus: een wedstrijd, competitie of volleybalevenement en laat de rest van de volleybalwereld weten hoe groot succes het is geworden.

De Europese volleybalbond CEV nodigt alle volleyballers en volleyballiefhebbers uit om creatief te zijn en dit initiatief te steunen door hun acties te delen via hun social media kanalen.

Wat je moet doen:
* Bedenk een ludiek idee om aandacht te vragen voor een van bovenstaande pijlers;
* Film het met je mobiele telefoon;
* Upload je video op je social media kanaal en gebruik #1DayMore4Volleyball in de beschrijving;
* Registreer je via het formulier op onderstaande website.
(https://1daymore4volleyball.cev.eu/en/)

En wie weet val je in de prijzen!

Prijzen:
* Een arrangement voor de CEV Champions League Super Finals (inclusief: tickets, reis & verblijf voor twee personen);
* Een arrangement voor de CEV EuroBeachVolley Finals (inclusief: tickets, reis & verblijf voor twee personen);
* Geldprijzen van: € 1000, € 500 of € 250;
* Mikasa Ballen (40 ballen, 30 ballen, 20 ballen).

1daymore
Facebook X WhatsApp LinkedIn