Volop beachvolleybal de komende weken: eerst de Olympische Spelen in Parijs, daarna het EK Beachvolleybal in Nederland! Daarom leggen onze duo's de belangrijkste regels aan jullie uit in 'Beachvolleybal voor Dummies'.

Vier afleveringen met vier verschillende onderwerpen
Beach- en zaalvolleybal kennen een aantal belangrijke verschillen. Maar hoe zit het nu precies met het veld, het weer en de tekens op de rug? In de nieuwe serie 'Beachvolleybal voor Dummies' leggen de duo's van Beach TeamNL alles nog een keer haarfijn uit.

Aflevering 1: Twee spelers in het veld, hoe doe je dat?
Het grootste verschil met indoorvolleybal: het aantal spelers in het veld. Hoe zorg je er met twee spelers toch voor dat er geen ballen op de grond vallen? Stefan Boermans & Yorick de Groot vertellen er alles over.

Aflevering 2: Welke verschillende technieken zijn er?
In deze tweede aflevering van Beachvolleybal voor Dummies vertellen Katja Stam & Raïsa Schoon over de verschillende technieken in het beachvolleybal. Benieuwd wat de favorieten van het duo zijn? Bekijk dan snel deze aflevering.

Aflevering 3: Wat betekenen de signalen op de rug?
Iedereen die wel eens beachvolleybal kijkt, weet dat de spelers signalen op de rug aangeven. Maar wat betekenen deze tekens precies? En hoe spreek je dit met elkaar af? In deze derde aflevering van Beachvolleybal voor Dummies vertellen Steven van de Velde & Matthew Immers er alles over. 

Aflevering 4: Hoe zit het met de weersomstandigheden?
 In deze video nemen Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen jullie mee in de verschillende weersomstandigheden. Ze leggen uit wat voor invloed dit heeft en hoe zij daar mee omgaan.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn